BejelentésHÁRMASKÖNYV FOGADÓ.ALSÓPETÉNY

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Hétvégi asztalfoglalás.

Kedves vendégeink hétvégére/szombat-vasárnap/ az asztalfoglalás a nagy érdeklődés miatt a következő képen foglalható:11/30-14 óráig,14-17 óráig17-19/30,19/30-zárásig foglalhatóak.Köszönjük megértésüket!


Szavazás
Hármaskönyv Fogadó – Fatálas felszolgálás a Cserhát szívében Alsópetényben! Alsópetényről van ugyanis szó, a fővárostól 45 km-re, a szlovák határtól pedig 39 km-re elterülő helységről, a Cserhát-hegység nyugati térségében. Csodálatos természeti adottsággal rendelkező, igazi turista paradicsom. Védett növény és értékes vadállományával, a 400 m fölött lévő szív alakú tavával számos kül- és belföldi vendéget vonz. Ebben az egyre szépülő és virágzó falu központjában áll, a népies építészet stílus jegyében felújított Hármaskönyv Fogadó . Ez a régi parasztházból felújított igazi nádtetős épület a maga külső- és belső harmóniájával, kiválóan illeszkedik a békés, nyugodt falu arculatához. Vendégmarasztaló berendezése, a diófa bútorok, a szénvasaló, vagy a teknő, a fonott kosár... az egykori népi romantikát idézi. Kedves és kedvelt étterme Nógrád megyének, de a megye határokat bizony már jócskán túl is lépte a fatálas felszolgálás mennyiségi és minőségi hírnevével! Még említést érdemel novemberben tartandó mártonnapi liba napok ami 3 hétig várja a liba ínyencségekre éhező betérőket. Szeretettel várjuk a FOGADÓBA! Ha azért jönne Alsópeténybe, mert még nem látta községünk festői szépségét, vagy, mert látta és újra látni akarja, jól döntött: mert itt lesz! Biztosan megkérdezi: Honnan ered a étterem neve? Nos, községünkben fogant a HÁRMASKÖNYV, azaz TRIPARTITUM. Werbőczy István által és szolgált alapjául a magyar jogrendnek.

 

 Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!